Over Greencof

Greencof. In het hart van koffiegeschiedenis

Greencof heeft haar hoofdvestiging in het historische centrum van Hoorn, op veertig kilometer afstand van Amsterdam. Vanuit Hoorn vertrokken in de Nederlandse ‘Gouden Eeuw’ talloze schepen naar onze toenmalige koloniën in ‘De Oost’, onder meer om koffie te halen. Zo groeide Hoorn in de achttiende eeuw uit tot één van de belangrijkste centra voor de wereldhandel in koffie.

Breed aanbod. Snelle levering. Concurrerende prijs

Ons verkoopteam ziet tegenwoordig weinig boten meer vertrekken vanuit de haven van Hoorn. Wel weten wij altijd waar en op welk moment onze producten op de wereld zich bevinden. Het is immers onze taak onze afnemers zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de stand van zaken.

Greencof houdt van koffie

Voor ons is koffie meer dan een handelsproduct. Wij zijn kenners én liefhebbers van een drank die in Nederland bekend staat als het ‘zwarte goud’. Die kennis delen wij graag met onze klanten. Wij zorgen ervoor dat wij alles weten over de kwaliteit en smaak van onze variëteiten zodat onze opdrachtgevers altijd verzekerd zijn van het juiste product.

Gezicht_op_Hoorn_van_Hendrick_Cornelisz_Vroom_1622_Westfries_Museum_Hoorn